Nyhed

Erhvervsforeningens Årsmøde 30 maj 2018

Udgivet d. 6. juni 2018 i kategorien Reportage

Vi styrker Ishøj 

Formand Lars Mouritsen åbnede årsmødet 2018 med en opsummering af året, der gik. De foregående aktiviteter og aktuelle emner,  som foreningen beskæftiger sig med, samt foreningens mantra om at kende sin nabo, da kendskab skaber netværk, forretning og tryghed. Foreningens arbejde er med til at styrke Ishøj og erhvervslivet i Ishøj.

Netværking, udstilling og gode tilbud

Der var en festlig stemning til Ishøj Erhvervsforenings årsmøde. Det gode vejr gjorde det muligt at udnytte faciliteterne både ude og inde hos Beyer Teknik ApS på Baldersbækvej, hvor årsmødet fandt sted.

 

Flere lokale virksomheder havde taget udstyr og gode tilbud med til deres nabovirksomheder. Interessen samlede sig om tilbud fra Circle K, de store lastbiler fra Scania Danmark, flotte møbler fra DC Kontormøbler, spændende hybrid biler fra Car Special. Rigtigt mange af de fremmødte flokkedes om droneoperatørfirmaet SkyHawk, der havde et par droner med. Også Coffee Break’s stand med deres espressokaffemaskine var populær.

Generalforsamling med kampvalg

 

For første gang, oplevede bestyrelsen kampvalg til suppleantpladserne, da der skulle vælges nye som del af generalforsamlingen. Ishøj Erhvervsforenings bestyrelse byder velkommen til Sara Grodal fra Grodal Regnskab og Annelise Madsen fra Psykoterapeutisk Klinik.

Det blev samtidig et farvel og med stor tak for indsatsen til de tidligere suppleanter Leon Hammerup fra Activ Låse og Alarm og Dennis Elmgaard Hansen fra EH Sikring & Låse ApS. Den øvrige bestyrelse kan ses her.

Årsmødet gav rig mulighed for netværk mellem de over 60 fremmødte, der nød godt af flot anrettet mad fra Café Wiulff i deres nye foodtruck. Arrangementet blev afsluttet med et underholdende og motiverende foredrag om at have en positiv indstilling, af Søren Holmgren, eks-topatlet og efterspurgt foredragsholder for erhvervslivet.

Referat fra årsmødet læs det her.

Årsregnskab for 2017 se det her og budget for 2019 se det her.

Bestyrelsens beretning for 2017 læs det her.