Nyhed

Formanden har ordet

Udgivet d. 18. april 2019 i kategorien Ikke kategoriseret

Et kig bagud og fuld fokus på 2019!

Ishøj Erhvervsforening har i 2018 været omdrejningspunkt for flere vellykkede arrangementer, lige fra GDPR-infoaften, Opera under åben himmel, Van Gogh på Arken og virksomhedsbesøg hos Max Burger i Ishøj. 

Så vidt forskellige muligheder for både at lære din nye erhvervs-naboer at kende, og give dine medarbejdere en anderledes type oplevelse. Samtidig skal du som medlem huske, at der er gode muligheder for at foreningen i vid udstrækning kan være behjælpelig, hvis du vil afholde et arrangement eller fortælle om det helt særlige ved din virksomhed. Det kan både være med det praktiske og under visse forhold også økonomisk. 

I skrivende stund er Kiropraktisk Klinik i Ishøj, i færd med at få sammensat et spændende arrangement, som vi glæder os til at dele med resten af Ishøj Erhvervsforening. Sæt X i kalenderen til mandag den 4. marts 2019.

Herudover barsles en ny og anderledes form også for vores årsmøde, hvor der arbejdes en ny ekstra dimension, som vil gøre den populære tilbagevendende begivenhed endnu mere attraktivt at deltage i for alle.  

Husk at jo mere vi deler med hinanden, jo nemmere bliver det sammen at skabe nye muligheder. Vi har brug for dine input i 2019, så det kan blive endnu mere givtigt, at drive virksomhed i Ishøj. 

Med venlig hilsen Jan Madsen, DC Kontormøbler A/S
Formand for Ishøj Erhvervsforening