Nyhed

I Tråd Med Verden søger praktikpladser

Udgivet d. 10. juni 2016 i kategorien Nyheder

Tag socialt ansvar og få adgang til en unik kreativ ressource

I Tråd Med Verden (ITMV) er et integrationsprojekt, der blev sat i verden for at fremme beskæftigelsen og livskvaliteten blandt flygtninge- og indvandrerkvinder i Ishøj. Projektet, der har fokus på færdigheder inden for design og kunsthåndværk, leder i øjeblikket efter virksomheder i Ishøj Kommune, som har lyst til at indgå i et praktiksamarbejde.

ITMV arbejder for at få flygtninge- og indvandrerkvinder ud på arbejdsmarkedet ved blandt andet at hjælpe dem med at skabe et netværk og undervise dem i dansk. Et praktikforløb spiller i denne sammenhæng også en stor rolle i arbejdet med at få kvinderne ud på arbejdsmarkedet, da det kan være med til at give dem de kompetencer, det kræver at søge et job og efterfølgende komme i arbejde.

 

Lokale praktikpladser

ITMV søger samarbejde med virksomheder i Ishøj Kommune omkring etablering af en eller flere praktikpladser. Et praktikforløb kan variere i timetal og længde, og tager udgangspunkt i praktikstedets behov og praktikantens ressourcer.

Virksomheder, som samarbejder med ITMV, vil i denne forbindelse ikke blot få mulighed for at støtte flygtninge- og indvandrerkvinder i Ishøj Kommune og bringe dem tættere arbejdsmarkedet. Alle samarbejdspartnere får også mulighed for at bruge ITMV som en lokal ressource til blandt andet arrangementer, produktion af gaveartikler og afholdelse af kreative workshops.

Interesseret i at samarbejde med ITMV?

Læs mere om ITMV på www.itmv.dk

Eller kontakt projektkoordinator Martha Nina Ozmec på tlf. 24 46 50 38