Nyhed

Medlemsportræt: LRSN Studio

Udgivet d. 31. august 2017 i kategorien Nyheder
Af: Michael Aaby Clauding

Mød Peter Larsen, manden bag videoproduktionsfirmaet LRSN Studio, som skaber store produktioner til små virksomheder.

For halvandet år siden besluttede Peter Larsen sig for at blive selvstændig. Peter havde indtil da arbejdet som film production assistant hos B&Os creative designer Johannes Torpe.

Peter grundlagde LRSN Studio med særligt henblik på at give små virksomheder mulighed for store videoproduktioner. Derfor startede Peter ud med at tilbyde sine kompetencer helt gratis til det lille iværksætterfirma ENT CPH, som producerer plankeborde og bordben. Siden er ENT CPH blevet fast betalende kunde hos LRSN Studio og Peter har blandt andet været med virksomheden i London for at skyde en skarp video med den danske golfpro Thorbjørn Olesen.

 

LRSN leverer desuden videoproduktioner til mange arrangementer på Copenhagen Business School og det er særlig herigennem, at Peter møder de små selvstændige erhvervsdrivende, som hans kundekartotek og netværk består af. ”Jeg mødte gutterne fra ENT CPH på CBS” fortæller Peter. ”Dengang var de lige startet ud og arbejdede i en lille garage. I dag har de deres egen butik i København.”

Som director of photography står Peter Larsen selv for alle aspekter af videoproduktionen; fra planlægning over kameraoptagelser til den sidste finpudsning i redigeringslokalet. Det betyder, at Peter også kommer vidt omkring med sit kamera, når optagelserne skal laves.

LRSN Studio har været rundt i hele Danmark for at optage materiale til laboratorieudstyrsproducenten Lapmodul A/S og tidligere på året var Peter i Sverige og filme for HP Computer til et stort videospilkonvent.

Fremtiden ser således lys ud for LRSN Studio med både store og små kunder på CV’et. Peter arbejder hele tiden på at udvide sit netværk og håber at LRSN Studio kan nå en størrelse, hvor man i fremtiden kan ansætte en ekstra mand eller to.

Hvis din virksomhed er interesseret i at få lavet et videoprodukt, kan LRSN Studio kontaktes her.