Nyhed

Velkommen til MAX Burger

Udgivet d. 19. april 2018 i kategorien Reportage
Af: Ditte Gry Ishøy

Netværksmøde hos Ishøj Erhvervsforenings nyeste medlem

Tak til alle deltagende for en hyggelig eftermiddag hos Max Burger

Max Burger er ny i byen og nyeste medlem af Ishøj erhvervsforening.

Onsdag den 11. april 2018 inviterede Max Burger erhvervsforeningens medlemmer indenfor til et uformelt gå hjem-møde, hvor vi fik indblik i Max Burgers vision og i hvorledes de vil erobre det danske fastfood marked.

Her fik vi også sat ansigt på Michael Raffnsøe, medgrundlægger af We Love Burgers A/S, som er masterfranchisetager af det svenske Max Burger i Danmark.

 

 At vende dårlige omtale til egen fordel – oplæg ved Michael Raffnsøe

Som ganske ny i restaurationsbranchen åbnede Michael Raffnsøe sin første Max Burger i indre København i 2013.

Det blev til en hård start med dårlig omtale: ”Max Pinlig” i Ekstra Bladet efter åbningsdagen, hvor avisens udsendte journalister åbenbart ikke brød sig om maden. Eller også havde de en overskrift på forhånd, som skulle bruges. Sådan føltes det.

Michael Raffnsøe tænkte, at dårlig omtale er bedre end ingen omtale og gik blidt til angreb ved selv at købe bannere i aviserne, som opfordrede folk til selv at prøve Max Burger, før de besluttede sig for, om det var godt eller dårligt. Det førte til, at TV2 Godmorgen Danmark ringende Michael Raffnsøe op for at høre om Max Burger ville i live tv og deltage i en blindtest imod McDonald’s og Burger King, om hvis burgere smagte bedst.

Mac Burger vandt testen om bedste burgere på liveprogrammet, hvilket vendte skuden for Max Burger ifølge Michael Raffnsøe. Siden er det blevet til en Max Burger i Herlev i 2015 og nu altså i Ishøj.

Hygge og lækkerier

Netværksarrangementet bød på lækre smagsprøver, grin og en mulighed for at præsentere os selv, så vi alle kunne lære hinanden bedre at kende.

Der var garvede burger- og kødspisere tilstede og mindre garvede, som dog alle mente, at kød hørte til i en burger.

Vi fik serveret Max Burgers lækre Cheese’n’Bacon og Triple Cheese med kød. Vi blev også præsenteret for en Crispy no Chicken burger og en grøn burger, som begge oversteg alles forventninger.

Max Burgers vision er, at en madoplevelse hos dem skal byde på fantastisk smag i en rar atmosfære, og man må sige, at gå-hjem-mødet i hver fald var en hyggelig og lækker oplevelse med saftige burger, lækre dips (13 forskellige) til en hver smag og sprøde pomfritter, som giver deres konkurrenter hård kamp til stregen.