Nyhed

Bidrager din virksomhed til en sundere trafik?

Udgivet d. 3. april 2018 i kategorien Nyheder

Synes du, at din virksomhed fortjener at vinde Ishøjs Klima- og Miljøpris 2018? Så send dit forslag til kandidat senest den 7. maj

Senest en virksomhed vandt Ishøj Kommunes Klima- og Miljøpris var i 2015. Her fik Orkla Health prisen for at have udført vandhåndtering, der havde ført til en væsentlig vandbesparelse til inspiration for andre virksomheder. Vand var temaet i 2015.

Temaet for årets pris er ’Sundere trafik – mindre støj og forurening’.

Ishøj Byråd vil i år gerne belønne en borger, en virksomhed, en forening eller en institution i kommunen, der arbejder for eller har en god ide til, hvordan man kan gøre trafikken sundere ved at mindske luftforening og/eller trafikstøj. En sundere trafik bidrager til et sundere liv.

Vinderen får et diplom og en præmie til en værdi af 5.000 kroner.

Sådan indstiller du
Hvis du vil foreslå en kandidat, kan du gøre det ved at sende indstillingen til pvm@ishoj.dk. Her kan du også få svar på dine spørgsmål om prisen, og hvordan du indstiller. Fristen for at indstille er den 7. maj 2018.

Det er Grønt Forum, der indstiller kandidater til Ishøj Byråd. I Grønt Forum sidder repræsentanter for en række foreninger og organisationer i Ishøj samt Ishøj Kommunes Klima- og Miljøudvalg.

Kandidater må gerne inspirere andre
Ved udvælgelsen af kandidater lægger Grønt Forum vægt på, at priskandidatens indsats for eksempel har øget den almindelige interesse for klima og miljø, har medført at kommunens CO2-udledning nedbringes og/eller har tilskyndet til, at så mange som muligt udfører en aktiv indsats og kan tjene som inspiration for andre. For en virksomhed gælder det, at indsatsen skal være udover, hvad virksomheden er forpligtig til i forhold til loven.

Ishøj Byråd uddeler klima- og miljøprisen i slutningen af året efter indstilling fra Grønt Forum.

Læs mere på ishoj.dk/sunderetrafik