aWhatAboutP Production

aWhatAboutP Production

aWhatAboutP Production

Bødkerpladsen 20 Ishøj

Profil

Profilering af en virksomhed er tit forbundet med en masse meninger og holdninger. Video er altid den sikre spiller, fordi den viser kunden i billeder og lyd, hvorfor de skal vælge din virksomhed som leverandør.

Derfor er det en rigtig god ide at få lavet sin firma præsentation som viser hvilken virksomhed i er, med udtalelser fra medarbejder og ledelse.

Men hvis du ønsker at gå, lige det ekstra skridt, så er en testimonialvideo det du skal vælge.

Her udtaler et udvalg af kunder sig om din virksomhed eller dit produkt. Effekten af dette er tit og ofte at nye kommende kunder har mere ro i maven inden de siger ja til dig som leverandør og på den måde kommer samarbejdet også rigtigt i gang fra starten.

Undervisning/instruktions videoer er noget du får lavet når jeres support eller kundeservice bliver mødt af de samme spørgsmål om og om igen, hvor de hver gang skal guide din kunde igennem de samme steps af eks.vis opsætning eller brugen af  et produkt. Her giver videoen en kort og præcis gennemgang til fordel for din kunde der bliver guidet roligt og sikkert i mål.

Uanset hvad du vælger får du, med os som din samarbejdspartner, en seriøs og kreativ løsning, der giver jeres nogle nye og spændende tilgange til jeres visuelle image.

Detaljer

Kontaktperson: Fabian Petersen

Produkter & services