Bygg/El ApS

Bygg/El ApS

Bygg/El ApS

Industriskellet 8 Ishøj

Profil

Bygg-EL har siden 1982 arbejdet med produktion af El-Tavler. Vi leverer alle former for installation, kraft- og fordelingstavler op til 1200A 

EL-Tavlerne bliver produceret med en stor passion for elektroteknik og kvalitet. Vi har fået nye kompetencer og fundet nye markedsområder og vi har valgt at outsource de arbejdsområder som ikke længere er rentable at producere i Danmark , dette for at vi således kan koncentrere os om de mere komplicerede og specielle totalløsninger indenfor produktionen af tavler.

Sammen med vores El-Tavle produktion har vi eget maskinværksted til speciele skabe, mekaniske konstruktioner og stativer. Vi arbejder som partner med ABN Geyer som levere dobbelt isoleret installation og vejskabe.

Vores Produktprogram

– Byggestrømstavler
– Installationstavler
– Udendørs kabelskabe og tavler
– Speciatavler til TV-Film produktion
– Kabeltromler og kabelhåndteringssystemer

Mission

Vi vil levere produkter af høj kvalitet, produceret med stor passion for elektro-teknik. Udvikle løsninger og services som giver vore kunder øget indtjening og skabe et positiv og kreativ arbejdsmiljø med kundes behov i centrum.

Kvalitet og sikkerhed

Vi opfylder desuden de nyeste krav i CE-mærkning og el-sikkerhed, der er din garanti for et professionelt udført arbejde og et produkt i høj kvalitet.

Detaljer

Produkter & services