DinBilpartner.dk

DinBilpartner.dk

DinBilpartner.dk

Broenge 7a Ishøj

Profil

Vi ved, at din bil betyder frihed

Frihed når børnene skal køres, frihed til at køre og bare være sammen, frihed til at besøge venner, frihed til at løse de praktiske ting i dagligdagen, frihed til at udføre dit arbejde.
Men hvad sker der, når bilen skal til service eller bryder sammen? Pludselig indskrænkes din frihed.
Vi brænder for at sikre din frihed, og vi gør det, fordi vi hjælper dig hurtigt videre.

Du får din frihed tilbage på vejene med Den Høje Standard

Den ubarmhjertige sandhed er, at du kun tænker på elektrikeren når strømmen er gået. Du tænker kun på VVS’eren, når vandhanen drypper. Og du er kun interesseret i din mekaniker, når bilen er i stykker eller skal serviceres.
Din Bilpartner får dig hurtigt videre, når der er problemer. Og når bilen kører? Ja, så ved vi da godt, at du er ligeglad med os – sådan skal det jo være, for så har værkstedet gjort et godt stykke arbejde.
For Din Bilpartner mekanikerne handler det om at være der – og være der effektivt – når der er brug for os. På denne måde forstyrres din hverdag mindst muligt, når der er udfordringer med bilen.
Alle vores værksteder arbejder ud fra Den Høje Standard – et sæt af værdier og forpligtelser, der tilsammen sikrer dig og din bil den bedst mulige service. Hver gang. Den Høje Standard omfatter krav til alt fra uddannelse, udstyr og udseende til kundeservice, rådgivning og tilgængelighed.

Danmarks første frie værkstedskæde

Din Bilpartner er et landsdækkende netværk af mere end 150 frie værksteder. Faktisk er vi Danmarks første frie værkstedskæde, idet vi blev etableret i 1985 af Dansk Bilbrancheråd, tidligere CAD. Det betyder mere end 30 års erfaring i at servicere og reparere danskernes biler.

Detaljer

Kontaktperson: Abdel Ittaouil

Produkter & services