Estate Ishøj

Estate Ishøj

Estate Ishøj

Vejlebrovej 68 Ishøj

Profil

Estate er en landsdækkende kæde af selvstændige og kompetente ejendomsmæglere. Alle har et stort lokalkendskab og en stærk faglig indsigt i de mange processer, der er forbundet med køb og salg af bolig. Estate er det sikre valg for dig, der ønsker et trygt og effektivt boligsalg.

Vores forretninger er funderet på gensidig, personlig tillid. Vi lover aldrig mere, end vi ved, vi kan holde. Til gengæld holder vi ofte mere, end vi har lovet – dette sikrer dig overblik, tryghed og tilfredshed gennem hele forløbet i en ejendomshandel.

Hos Estate Ishøj får du et effektivt og godt boligsalg. Realistiske salgsvurderinger og branchens bedste salgsværktøjer, kombineret med en engageret og målrettet salgsindsats der sikrer dig, at vi ikke melder hus forbi, når det drejer om at finde en køber til boligen.

Under navnet, Estate mæglerne Ishøj, gemmer der sig mange års erfaring med alle former for boligsalg, herunder køberrådgivning, vurderingsforretning af andelsboligejendomme m.v. Vi mestrer de fleste “dansetrin” indenfor boligsalg.

Vi kender branchen og markedet til bunds og sætter en ære i detaljen.

Detaljer

Kontaktperson: Jens Brønholt

Produkter & services

Kontakt