ezyWeb

ezyWeb

ezyWeb

Merlegårds Vænge 49 Ishøj

Profil

Vil du tiltrække kunder har du brug for et moderne og velorganiseret website. Derudover skal websitet være søgemaskineoptimeret og kombineret med email-marketing.

Hos ezyWeb får du sparing og rådgivning til at komme ud over rampen med effektive design og indhold så du kan tiltrække dine potentiale kunder.

Strategisk rådgivning

Med den rigtige analyse og planlægning af den digitale markedsføring og et velbevaret overblik kan alle virksomheder skabe en marketing strategi der slår igennem og som giver gode resultater på bundlinjen.

På forkant med teknologi & sikkerhed

Med en aftale om løbende vedlighold og tilretninger giver vi dig frihed til at koncentrerer dig om din kerneforening. Du skal nemlig ikke tænke på løbende tilretninger, opgraderinger, backup osv. Det gør vi nemlig for dig så du får mere tid til at betjene dine kunder. 

En god brugeroplevelse er i dag en væsentlig konkurrenceparameter i mødet mellem kunder og virksomheder. Vi sørger for at alle komponenter og præsentation af dit website er optimeret både mht. hastighed men også brugervenlighed. 

 

Detaljer

CVR: 34896151

Kontaktperson: Kevin Sadeghi

Produkter & services

Kontakt