G.S.V. Materieludlejning A/S

G.S.V. Materieludlejning A/S

G.S.V. Materieludlejning A/S

Industrikrogen 18 Ishøj

Profil

GSV Materieludlejning A/S er den største udlejningsvirksomhed af materiel og udstyr i Danmark, med kunder i både industri/service, bygge/anlæg og det offentlige. Vi er 100% danskejede og er med vores 15 moderne logistikcentre landsdækkende.
Vores produktsortiment dækker alt fra et enkeltstående stykke standardmateriel til større, skræddersyede totalløsninger. Fra de nyeste entreprenørmaskiner til energirigtige pavilloner.
Som totalleverandør kan vi levere alt til et byggeprojekt:
  • Entreprenørmateriel
  • Stilladser & arbejdsplatforme
  • Lifte & kraner
  • Letvogne, skurvogne, moduler & pavilloner
En virksomhed – mange kompetencer
Du behøver kun at henvende dig hos en og samme udlejningspartner, GSV,  for at få adgang til vores dygtige medarbejdere, specialister og rådgivere, der har en stor viden og erfaring takket være 70 års virke inden for branchen.
Løsninger frem for produkter
For mange af vores kunder arbejder vi med løsninger frem for enkelte produkter. Det skaber mest synergi for kunden, at vi som sparringspartner og rådgiver kan arbejde på hele projektet og være med hele vejen – fra den indledende behovsanalyse frem til bygningen er taget i brug og fungerer 100 %.
Fremtidssikre og på forkant med udviklingen
Hos GSV forsøger vi altid at være på forkant med udviklingen, og er ikke bange for at tage chancer. Vores force er, at vi hele tiden opsøger nye kundegrupper og udforsker hidtil uberørte markedssegmenter.
Certificering og medlemsskaber
GSV er DRA (Danish Rental Association) certificeret, og er medlem af MaskinkontrolordningenLiftkontrolordningen og Dansk Byggeri.
Når du vælger en DRA certificeret udlejer af materiel, kan du være sikker på at få løsninger, som er 100 % i orden, når det gælder kvalitet, sikkerhed og miljø. Du kan læse mere om GSV’s DRA certificering her.

Detaljer

Kontaktperson: Dan O. Protin

Produkter & services

Kontakt