Ishøj Golf A/S

Ishøj Golf A/S

Ishøj Golf A/S

Køgevej 275 Ishøj

Profil

Lad Ishøj Golf  afholde jeres næste Company day!

Uanset om jeres kunder allerede spiller golf eller ej, tilbyder Ishøj Golf at skabe rammerne for en fantastisk oplevelse for jeres kunder, medarbejdere, virksomhed og for dig. Vi har arrangeret Company days for mange virksomheder med stor succes igennem flere år.

Golfspillere med DGU-kort får en god oplevelse med en match på vores flotte 18 hullers golfbane, mens uøvede får en professionel introduktion til spillet med øvning af forskellige slag på vores driving range og puttetræning af vores dygtige PGA træner. Herefter spiller de en runde på vores 9 hullers Intermediatebane.

Både øvede og nye golfspillere slutter dagen af i vores velassorterede restaurant med præmier til de dygtigste fra begge hold – alle går hjem med en god oplevelse i bagagen!

Vi arrangerer alt det praktiske og står for afviklingen af din Company day på Ishøj Golfs flotte anlæg bestående af både en 18 hullers bane, en 9 hullers Intermediatebane, et stort træningsanlæg samt en velassorteret restaurant – du kan trygt overlade arrangementet til os, så du fuldt ud kan koncentrere dig om dine gæster.

Ønsker du at inddrage vores professionelle træner, restaurant, golfudstyr, baneservice eller andet, så sørger vi også for det.

Vi glæder os til at høre fra dig – og til at skabe de optimale rammer for din næste Company day.

Detaljer

Kontaktperson: Rasmus Haugaard Christensen

Produkter & services