Ishøj Strand Vandrehjem & Danhostel

Ishøj Strand Vandrehjem & Danhostel

Ishøj Strand Vandrehjem & Danhostel

Ishøj Strandvej 13 Ishøj

Profil

OVERNATNING I NATURSKØNNE RAMMER TIL EN FORNUFTIG PRIS

En overnatning hos Danhostel Ishøj Strand er meget mere end bare en overnatning. Med gåafstand til museum, lystbådehavn og strandpark bliver du indlogeret på et moderne hostel med værelsestyper op til 6 personer. Der er ikke mere end 17 km til Hovedstaden, som du kan cykle ind til via beskyttede cykelstier.

Vi tilbyder gratis parkeringsfaciliteter til vores gæster, så lad bilen stå hos os og tag toget til Hovedstaden. Herefter kan du fra gåafstand tage både bus og S-tog ind til København eller hvor du end måtte have lyst til at tage hen. Her anbefaler vi, at du køber et Copenhagen Card i receptionen. Det giver dig mulighed for fri afbenyttelse af alt offentlig transport og entré til et udvalg af attraktioner.

Danhostelkæden og dermed Ishøj Strand har som den første danske hostelkæde tilsluttet sig FN´s verdens-mål. Det betyder bl.a. at vi har særlig fokus på uddannelse, ulighed, madspild, klimaindsats, fred og retfærdighed. Du kan læse mere om vores arbejde med FN´s verdensmål, i forbindelse med hosteldrift her

Detaljer

Kontaktperson: Anette Greve Jacobsen

Produkter & services