J. H. Auto A/S

J. H. Auto A/S

J. H. Auto A/S

Baldersbækvej 4 A Ishøj

Profil

ŠKODA Ishøj blev grundlagt under navnet J.H. Auto A/S i 1972 som auto- og pladeværksted på Amerikavej på Vesterbro. Allerede fra starten var forretningens nuværende direktør Mogens Pedersen ombord. I 1974 flyttede vi til Sydhavnsgade og i 1994 rykkede vi til Gl. Køge Landevej 87 i Valby. I 2005 overtog vi den daværende ŠKODA-forretning i Ishøj, hvorfra vi i dag driver hele vores forretning under navnet ŠKODA Ishøj.

Bilhus med entusiaster og specialister

I vores salgslokaler på Baldersbækvej 4 a, lige bagved Ilva, kan du se alle de nyeste modeller fra ŠKODA under samme tag.

I vores salgsafdeling er vi specialuddannede til at yde dig den bedste rådgivning, så du føler dig tryg som kunde og får opfyldt præcis dine forventninger og ønsker, når du skal vælge ny bil. Vores mekanikere har et stort moderne værksted til rådighed og bliver til stadighed uddannet, så de kan yde en effektiv og korrekt service. De gør brug af det mest moderne værktøj og den seneste teknologi. Sådan sikrer vi dig en problemfri hverdag – både når du skal købe bil, og når du benytter den i dagligdagen.

En stor del af de ansatte hos ŠKODA Ishøj har været hos os i mange år og vi har samtidig suppleret med nye kræfter, så vi har et godt og solidt hold, der har én ting til fælles: Vi brænder allesammen for ŠKODA og for god kundeservice!

Detaljer

Kontaktperson: Mogens Pedersen

Produkter & services