TEMPO BÅDE ApS

TEMPO BÅDE ApS

TEMPO BÅDE ApS

Søhesten 8 Ishøj

Profil

Tempo Både har specialiseret sig i alt indenfor Trailer-, Fiske-, Trolling- og Sportsmotorbåde, med hovedvægt på fabrikaterne: Uttern, Quicksilver, Bayliner, Arvor og Linder. Vi fører også et stort udvalg af gummibåde og joller bl.a. Valiant, Zodiac, Mercury og Pioner.
Vi har mange års erfaring i salg og service af de bedste fabrikater af udenbordsmotorer: Mercury, Johnson, Evinrude og Honda.
Vi har nok den største erfaring i at udstyre nye og ældre både med alt det seneste i Trollingudstyr, Elektronik og andet der hører til rigtige “Fiskemaskiner”. Hos os kan du også købe trailere, udstyr og tilbehør til både, vandski og fiskeri.
De seneste år er vi blevet kendt for vores store udvalg i fiskegrej, med egne fabrikater af trollingstænger og trolling grej til montering på nye både eller på din båd.
Vi sætter en ære i at bruge al den tid der er nødvendig for at vore kunder foretager det rigtige valg. Vi søsætter og leverer altid båden sammen med kunden så vi er sikre på at alt er efter forventning. Hos os køber man ikke bare både – men også oplevelser.

Detaljer

Kontaktperson: Thomas Stoltze

Produkter & services