Tempo Bådsalg A/S

Tempo Bådsalg A/S

Tempo Bådsalg A/S

Søhesten 2C Ishøj

Profil

Velkommen til Tempo Bådsalg A/S

Siden 1989 har vi solgt mere end 5000 grunde til gode oplevelser. Vi har udvalget og erfaringen, der sikrer, at du kan være helt tryg både som køber og sælger. Vi har altid mindst 150-170 både på land eller i deres rette element. Derfor er vi er din garanti for en sikker handel og det rigtige valg.

Tempo Bådsalg

Tempo Bådsalg A/S har Henrik Jørgensen, Gert E. Sørensen og Stewart Moeliker-Twigg ved roret tilsammen har de mange års erfaring- både som sejlere og som bådhandlere. Dertil kommer en besætning af dygtige og dedikerede bådfolk.

Nye glade bådejere hver dag

På Ishøj havn får sejlerdrømmene nyt liv med velholdte flagskibe og helt nye drømmebåde. Her står oplevelserne til søs, i en god og reel handel med erfarne bådkendere ved roret. Mindst én båd om dagen får en ny glad ejer og mange kunder bliver stamkunder efterhånden som drømmene vokser.

 Klart skib…

Det er vigtigt at drømmebåden er sejlklar og i orden. Derfor har Tempo Bådsalg egen service- og klargøringsafdeling med erfarne servicefolk, der først går fra borde, når de kan melde ”Klart skib”. Tempo Bådsalgs servicevogne kommer over hele landet.

Detaljer

Kontaktperson: Henrik Jørgensen / Gert Sørensen

Produkter & services