Nyhed

FoodService Danmark modtager af Ishøj Erhvervspris 2019

Udgivet d. 18. april 2019 i kategorien Nyheder

Borgmester Ole Bjørstorp overrækker Erhvervsprisen 2019 til Peter Bruun, direktør for FoodService Danmark

 

Den ærefulde pris blev overrakt ved Ishøj Erhvervsforenings årsmøde, hvor små og store virksomheder i Ishøj mødes for at netværke og hylde vinderen af Ishøj Erhvervspris 2019.
Her fik Peter Bruun, adm. direktør i FoodService Danmark, overrakt en buket blomster, en plakette og en skulptur af kunstneren Kirsten Hørsman.

”Vi er meget glade for at modtage den fornemme pris. Den bekræfter os endnu engang i, at vi traf den helt rigtige beslutning, da vi rykkede vores virksomhed til Ishøj for to år siden. Samarbejdet med kommunen har kørt professionelt og positivt, og vi har allerede fra første møde kun oplevet en utrolig imødekommenhed fra alle de kommunale instanser, som vi har været i berøring med,” siger Peter Bruun.

I indstillingen til prisen var der blandt andet blevet lagt vægt på, at FoodService Danmark har etableret et godt samarbejde med jobcentret, og at virksomheden altid er imødekommende og professionel over for de borgere, som kommer til samtale om jobmuligheder.

”Som en af kommunens største arbejdspladser gør det os særligt glad, at det netop er jobcentret, som har været med til at nominere vores virksomhed. Vi har et erklæret mål om at tage et socialt ansvar i vores nærmiljø, og vi er rigtig glade for det samarbejde, som vi har fået stablet på benene med jobcenteret omkring aktivering af borgere og rekruttering af medarbejdere,” siger Peter Bruun.

Udover den store indsats for at øge beskæftigelsen i Ishøj blev FoodService Danmark også nomineret til prisen, fordi virksomheden skabte opmærksomhed om Winthersminde – det nye, driftige erhvervsområde i Ishøj – med sin stilrene og markante domicil.