Nyhed

Hvem har fortjent Ishøj Erhvervspris 2016?

Udgivet d. 17. februar 2016 i kategorien Ikke kategoriseret, Nyheder

Indstil din kandidat til årets erhvervspris. Vinderen kåres ved årsmødet den 27. april

Ishøj Erhvervsforening uddeler hvert år en erhvervspris i forbindelse med foreningens årsmøde og generalforsamling, der i år bliver afholdt 27. april. Nu kan du indstille en kandidat, hvis du mener at kende en lokal virksomhed, der har skilt sig positivt ud i 2015. Det kunne være din egen virksomhed.

Formand for Ishøj Erhvervsforening og adm. direktør for Thurah Transport, Lars Mouritsen fortæller:

”Formålet med erhvervsprisen er at hylde en virksomhed for sin indsats i lokalområdet, hvad enten virksomheden har bidraget til at forskønne et af kommunens erhvervsområder, skabt arbejdspladser eller har engageret sig lokalt.”

 

Indstil din kandidat
Har du et bud på hvem, der fortjener erhvervsprisen, kan du kontakte Ishøj Erhvervskontor, der fungerer som sekretariat for Ishøj Erhvervsforening. Send dit forslag samt en kort begrundelse senest den 11. april 2016 til erhvervskontoret@ishoj.dk.

 

Tidligere prismodtagere
Sidste år løb Nørmark Privathospital med erhvervsprisen, og borgmester Ole Bjørstorp begrundede valget af prismodtager med ordene: ”Ishøj Erhvervspris gives til Nørmark Privathospital for deres engagement i Ishøjs erhvervsområde, for deres udvikling, fremdrift og faglige dygtighed, der i den grad sætter Ishøj på landkortet.”

Erhvervsprisen er tidligere blevet tildelt Tempo Bådsalg A/S, Triplan A/S, Leon Petersen VVS A/S, Car Special A/S, og Scania Danmark A/S.