Kogekonerne 2.0 ApS » MEDLEMSPORTAL

Find den lokale erhvervsvirksomhed du søger

 

 

 

 

 

  Kogekonerne 2.0 ApS

  Contact: Ulrik Bjørn Nielsen
  Arbejde Torslunde Bygade 41-43 Ishøj 2635 Webside: KogekonerneWebside: GourmetladenWebside: Gastroteambuilding

  Profil

  Gastronomisk manifest

  Vi skabte Kogekonerne i foråret 2009 ud fra en idé om at dele vores passion for mad og vin med andre – at lave god mad til og sammen med andre mennesker.

  Vi tror på enkel og raffineret mad, der taler til alle sanser. Det skal smage af noget uden at være rodet – det skal pirre nysgerrigheden uden at være fortænkt.

  Gode og friske råvarer er et og alt – friske fisk og skaldyr hentet samme morgen fra Københavns Fisketorv, sæsonens dugfriske grønsager og urter fra Grøntorvet, det bedste kød og vildt fra Kødbyen – det smager bare bedre !

  Vi henter vores inspiration fra det klassiske dansk-franske køkken – ofte kombineret med smagoplevelser fra middelhavet eller fjernøsten.

  Vi håber, at du kan finde inspiration til din fest ved at kigge på de forskellige menuer og stemningsbilleder under ‘Arrangementer’ og ‘Menueksempler’ – vi har lavet alt fra den intime frokost med 12 gæster over konfirmationen med 75 gæster og den uformelle studenterfest til den unikke 40 års fødselsdags- eller bryllupsfest, hvor intet har manglet.

  Vi glæder os til at høre fra dig og om dine tanker samt ønsker til netop din fest !

  Ulrik Nielsen, Jimmy Strandberg og Jakob Grane