Nyhed

Medlemsportræt: EDC Claus Jensen A/S

Udgivet d. 2. november 2017 i kategorien Nyheder

Mød Ishøjs lokalt engagerede ejendomsmægler.

På Vejlebrovej 114, et stenkast fra Ishøj Station, ligger byens lokale EDC, ejet af ejendomsmægler Claus Jensen. EDC Claus Jensen A/S er solidt forankret i lokalmiljøet og består af tre ihærdige ildsjæle.

Man ser det straks. Væggene i den lille hyggelige ejendomsmæglerforretning er prydet med flotte lokale motiver: fra ARKEN ved stranden til Ishøj Dyreparks smukke gamle indgangsparti. Billederne har Claus selv taget. Som gammel Ishøj-dreng kender han nemlig kommunen ud og ind.

Og billederne hænger ikke kun på væggen for æstetikkens skyld. ”Det handler om, at vi ikke kun sælger murstenene, men også rådgiver vores kunder om alt det andet” fortæller Claus. ”Når man skal bosætte sig et sted, betyder det meget, hvad området har at byde på. Ishøj har desværre stadig et lidt blakket ry ude i landet, men vi viser vores kunder, at det ry er aldeles ufortjent.”

Derfor sætter Claus en ære i, at give kunden den helt rigtige rådgivning: ”Vores vigtigste værdi her i butikken handler om tillid” fortæller Claus. ”Kunden SKAL simpelthen have tillid til, at de får den bedste service hos os. Derfor vægter vi lokalkendskab; vi står til rådighed udenfor normale åbningstider og vi anbefaler køber at få egen rådgivning, når vi selv varetager sælgers interesse. Det skaber gennemsigtighed for alle involverede.”

Butikkens historie

Ishøjs EDC-mægler har – lige fra begyndelsen – været kendetegnet ved den personlige tilknytning til området. I 1971 startede Bjarne Hansen EDC-butikken, som indtil tidligere i år bar hans navn. Bjarne var selv bosiddende i Ishøj og brugte sit lokalkendskab til at bygge en solid forretning op.

I 1991 blev Claus Jensen ejendomsmæglerelev i Bjarnes EDC-butik. Claus var nyuddannet kontorelev fra Ishøj Handelsskole og ligesom Bjarne var Claus Ishøj-borger.

I 2000 påbegyndte Bjarne og Claus EDC-butikkens glidende generationsskifte, som kulminerede i 2015, hvor Claus overtog det fulde ejerskab. Tidligere i år blev ejerskiftet igen markeret, da butikken skiftede navn til EDC Claus Jensen A/S.

Markering af det lokale

EDC Claus Jensen A/S arbejder med udgangspunkt i den personlige tilknytning til Ishøj. Derfor vil Claus også gerne give noget tilbage til lokalmiljøet. Tidligere på året blev butikken derfor første sponsor for det nuværende U10 drengehold i den lokale fodboldklub Ishøj IF.

I forbindelse med sammenlægningen af byens to gamle fodboldklubber; SB50 Ishøj og Ishøj Boldklub, blev Claus opmærksom på mulighederne for at støtte lokalt og kontaktede straks den nye klub: Ishøj IF. I dag kigger Claus og hans medarbejdere gerne forbi, når drengene træner eller spiller kamp. ”Vi synes, at det er et rigtig godt projekt med den her fodboldklub” fortæller Claus. ”Det handler om at markere det lokale. Det gør vi blandt andet ved fodboldsponsoratet og ved at hyre lokalt, når vi eksempelvis har brug for en maler. Vi har også sponsoreret en hjertestarter ved Rema 1000 på Ishøj Strandvej.”

EDC Claus Jensen A/S står desuden for et løbende sponsorat hos Familier med kræftramte børn og har tidligere sponsoreret Team Rynkeby.

En mangfoldig kundekreds

EDC Claus Jensen A/S har mange forskellige kunder; fra førstegangskøbere til stamkunden som vender tilbage for at få komplet rådgivning. Fælles er dog tilfredsheden med Claus Jensens forretning, hvilket blandt andet ses i Ishøjs højeste kundetilfredshed – på 9,7 ud af 10 – på det uvildige kvalitetsbarometer hos boligsiden.dk

Med så mangfoldig en kundekreds er jobbet som ejendomsmægler altid sjovt og udfordrende: ”En af de mest specielle sager vi har haft, var dengang vi stod for salget af den gamle rockerborg” fortæller Claus. ”Det var et spændende projekt, fordi der var tale om et klubhus, som skulle bruges til noget helt andet fremadrettet. Og så var kunden i øvrigt rigtig flink, så det gik ganske godt.”

Claus og hans medarbejdere beskæftiger sig ikke alene med salg, men agerer ligeledes købemæglere.

 

Står du foran boligkøb eller –salg? Så er EDC Claus Jensen A/S stedet for dig, som søger ærlighed og rådgivning i topkvalitet. Kontakt EDC Claus Jensen A/S til en uforpligtende snak om ejendomshandel, markedssituationen eller hvad der ellers måtte optage dig.

Claus og hans kollegaer står til rådighed på e-mail, Facebook, hjemmeside og telefon: 43 73 50 00