Nyhed

Ny formand og næstformand

Udgivet d. 13. juni 2018 i kategorien Nyheder

Jan Madsen og Flemming Hoffmann Christensen tager over som ny formand og næstformand for Ishøj Erhvervsforening

Der er kommet nye kræfter i forreste felt. Jan Madsen, ejer af DC Kontormøbler A/S, er valgt som ny formand for Ishøj Erhvervsforening. Samtidig er Flemming Hoffmann Christensen, direktør for Sydkystens Bil Center A/S valgt som ny næstformand. Hermed afløses den tidligere formand Lars Mouritsen, Thurah Transport A/S, og næstformand Michael Skou, Car Special A/S.

På foreningens årsmøde den 30. maj 2018, lagde den tidligere formand Lars Mouritsen i sin beretning op til, at der hele tiden skal nye ting til og der skal altid nye øjne på opgaverne. Bestyrelsen ønsker bevægelse og ikke stilstand. Både formand og næstformand havde et ønske om at slippe tøjlerne, og lade nye kræfter kommer til med gode ideer og nye øjne for foreningens videre udvikling.

Bestyrelsen sender en stor tak til Lars Mouritsen og Michael Skou for deres store engagement i foreningen og i bestyrelsens arbejde. Begge stod i front, da Virksomhedsforeningen BBI og Virksomhedsforeningen II lagde sig sammen til en fælles foreningen for erhvervslivet i Ishøj. Jan Madsen og Flemming Hoffmann Christensen har begge været med i bestyrelsen i et stykke tid og glæder sig til at fortsætte det gode arbejde.

Du kan se hele bestyrelsen her.