Nyhed

Reportage: årsmøde og generalforsamling

Udgivet d. 11. maj 2017 i kategorien Ikke kategoriseret
Af: Michael Aaby Clauding

Årets erhvervspris blev uddelt og Henrik Lehmann Andersen fortalte om værdibaseret ledelse, akademikere og andre eksotiske dyr.

Klokken nærmer sig 15:00 og de lokale bilforhandleres flotte udstillingsbiler er kørt i stilling. De første gæster har allerede indfundet sig i Snedkerfirmaet Ivan Madsens stemningsfulde lokaler og nu begynder folk for alvor at strømme til. Der lugter af savsmuld fra det nyskårede træ i den store maskinhal, hvor årsmødet så småt er gået i gang. Udenfor bydes deltagerne velkommen af dannebrog, som stolt vejer i den friske forårsvind fra en høj kran, der er medbragt til lejligheden.

Inde i maskinhallen har de tre kulinariske kunstnere: Kogekonerne rettet an. Der er pindemadder og alskens drikkevarer; de har selv nedlagt vildtet i patéen, som er sirligt anrettet på små, ristede rugbrødsstykker. Klokken 15:30 tager formand Lars Mouritsen ordet og byder velkommen.

Den næste times tid går med uformel netværkssnak, hvor flere kaffeaftaler og telefonmøder kommer i stand. Dagens første hovedattraktion løber herefter af staben, da Ishøj Erhvervspris tildeles Beyer Teknik for en visionær indsats med modernisering af beskæringsvirksomheden. Borgmester Ole Bjørstorp og vært Per Madsen overrækker prisen – en keramisk hvalros – til Jan Beyer.

Herefter annoncerer dirigent Jesper Oehlenschläger, at det er tid til selve generalforsamlingen og vi finder vores pladsen – godt forsynede med snacks og exceptionelt lækre kødboller. Formand Lars leverer en levende årsberetning om erhvervsforeningens mange medlemsarrangementer. Herefter godkendes budgetter og opstilling til bestyrelsen afholdes uden optræk til kampvalg. Alle genopstiller og suppleres af Dennis Elmgaard Hansen fra EH Sikring & Låse ApS. Dennis stiller op som suppleant.

Sidste punkt på dagens program er oplæg ved Nordea-fondens direktør Henrik Lehmann Andersen. Henrik griber mikrofonen klokken 17.30 og formår med det samme at samle salen omkring sig. Han har været leder i en zoologisk have og nu forsøger han at styre endnu en sær art: en lille flok akademikere i Nordea-fonden. Efter en times tid med masser af konkrete værktøjer til værdibaseret ledelse rundes årsmødet af på afslappet manér.

Ishøj Erhvervsforenings sekretariat takker alle fremmødte for en festlig og faglig dag med masser af netværk og fremtidige samarbejdsaftaler i udsigt.