Nyhed

Medlemsportræt: Trykfabrikken ApS

Udgivet d. 26. april 2018 i kategorien Medlemsportræt
Af: Michael Aaby Clauding

Mød de succesfulde tryk-eksperter med to Gazelle-udnævnelser på CV’et.

På Baldersbækvej 24 ligger Trykfabrikken ApS. Siden opstarten i 2010 har manager Michael Mørch stået i spidsen for virksomheden, som har oplevet flot vækst, hvilket blandt andet har resulteret i to Gazelle-priser.

Trykfabrikken leverer både til slutbrugere, som modtager de færdigtrykte produkter, og mellemhandlere, der selv trykker firmaets materialer på eksempelvis fodboldtrøjer med transfer-tryk. Trykfabrikken har blandt andet leveret produkter til medlemsvirksomhederne: Coffee Break ApS og Scania A/S.

 

Fire ansatte og en knapt så ’silent’ partner

Trykfabrikken blev grundlagt af Michael Mørch og Annal Wiberg for otte år siden. ”Min partner Allan havde et firma, som solgte studietrøjer,” fortæller Michael. ”Jeg stod for trykkene på trøjerne, så vi besluttede os for, at grundlægge vores eget firma i stedet for at leje os ind hos andre trykkerier.”

”Vi startede med, at det bare var mig herude,” fortsætter Michael. ”I dag har vi fire ansatte og jeg er leder. Allan er ’silent partner’ – i hvert fald på papiret, for han er ikke specielt stille anlagt,” griner manageren.

To Gazeller og en webshop

Både i 2016 og 2017 blev Trykfabrikken kåret til Gazelle-virksomhed af Børsen og det har Michael en ganske god forklaring på: ”Vi synes selv, at vi er rimeligt dygtige til at holde udgifterne nede, også når det går rigtig godt,” siger Michael, som i øvrigt tager kåringerne med ro:

”Gazelle-udnævnelserne er jo fine skulderklap og indikation på, at vi udvikler os i den rigtige retning – men ellers betyder det nu ikke det store for vores forretning.”

Fin fremtid for forretningen

Med begge ben solidt plantet på jorden fokuserer Trykfabrikken i stedet på at opretholde og udvikle den gode service til kunderne. ”Hos os skal kunden føle sig godt behandlet,” konstaterer Michael.

”Vi er ved at udvikle en ny webshop, som gør det let for vores tilbagevendende kunder at genbestille varer. Vi har mange kunder, som lige skal bruge en ekstra trøje eller to med samme design og tryk som da de bestilte sidste gang. Vores nye shop kommer til at gøre det let for hver enkelt kunde at finde sin vare i den personlige kundehistorik.”

Fremtiden ser således lys ud, både for Trykfabrikken og deres kunder.
Er du interesseret i at bestille tryk eller måske lave et andet samarbejde med Trykfabrikken, kan du kontakte Michael på: info@trykfabrikken.com